L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XVI CONCURS D’IMATGE DIGITAL: MIRADES emMASCARETES

Un any més, la Regidoria de Noves Tecnologies convoca el concurs d’imatge digital de Santa Bàrbara. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal. El tema de la XVI edició del concurs de fotografia digital és: Mirades emMASCARETES. Aquest últim any la nostra vida ha estat marcada i condicionada per la pandèmia de la COVID-19 i volem que l’edició d’aquest any en sigui un reflex, des de fa molts mesos, les nostres cares estan tapades per les mascaretes i això ens ha permès més que mai, veure les mirades de la gent.

El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Es concediran els següents premis:
– Primer premi: 100 €
– Segon premi: 50 €
– Tercer premi: 30 €

Tots els participants rebran un obsequi en agraïment a la seva participació.
Des de la Regidoria de Noves Tecnologies animem a tothom a participar en aquest concurs, petits, grans, joves i tot aquell que tingui ganes de captar, en imatges, les mirades emMASCARETES de planeres i planers.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la web del nostre poble, www.santabarbara.cat o adreçant-vos a l’Smartcentre:

Telèfon: 977 71 91 36
Whatsapp: 695 228 149
Correu electrònic: smartcentre@santabarbara.cat
Adreça postal: c/ Mare de Déu de Montserrat, 28

Santa Bàrbara, 13 d’abril de 2021